IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър насърчи феновете да не купуват „боклуци“ от H&M

20 декември 2022 14 40

Според изпълнителя, магазинът е създал модна линия без неговото разрешение

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Спокойно можем да кажем, че H&M току-що изгубиха един известен клиент, а с него може да последват още милиони.

Джъстин Бийбър започна открита война срещу магазина за дрехи, след като в социалните мрежи се появиха снимки на модна линия с неговия лик. В колекцията са включени тениски, суитшърти, колиета, чанти и блузи с дълъг ръкав, за които се твърди, че са направени със специалното участие и разрешение на Бийбър. Изпълнителят обаче е на съвсем друго мнение.

В няколко публикации, направени в историите му в Instagram, Джъстин бе категоричен, че не е одобрявал колекцията, която вече се продава в част от магазините на H&M по света. По думите му, всяка една дреха с негов лик е създадена без негово участие или разрешение.

И докато някои смятаха, че той просто ще уведоми феновете, че не знае как лицето му се е появило върху дрехите, Джъстин направи още една крачка напред. Той насърчи последователите си да не купуват каквото и да било от колекцията. „Не бих си купил нещо на ваше място. Колекцията на H&M с мен е боклук и не съм я одобрил. Не я купувайте!“, написа още изпълнителят.

Що се отнася до колекцията, за която Джъстин говори, марката наскоро пусна няколко артикула с изображения на носителя на „Грами“, които включват чанта, риза и суитшърт. В допълнение към това, в магазините се предлагат и суитшърти с надпис „Световно турне“ и текстове от неговата песен Ghost, като надписът гласи „Липсваш ми повече от живота“.

28-годишната звезда се включи и в коментарите под снимките, публикувани във фен страница в Instagram. „Когато всеки разбере, че аз не съм одобрил нито една дреха от тази колекция“, написа той.

В отговор на публичното обвинение на Джъстин, говорител на H&M казва пред E!News, че марката е следвала всички задължителни процедури за одобрение, както прави при всичките си лицензирани продукти и партньорства.

Джъстин Бийбър за парализата си: Става ми все по-трудно да се храня

Джъстин Бийбър с молба към Хейли относно децата

Даян Кийтън се озова в прегръдките на Джъстин Бийбър

Въпреки че Бийбър беше критичен към въпросната колекция, той има дълга история с H&M. Според Bustle, марката магазини за дрехи продава артикули от турнето му Purpose през 2016 година, а година по-късно на пазара излезе и линията Justin Bieber Stadium Tour, която Джъстин популяризира в социалните мрежи същата година.

През 2020 година двете страни пуснаха колекция, вдъхновена от албума на Бийбър Changes, която включваше дрехи с името на Джъстин, анимационна версия на певеца и заглавието на албума.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари